Hvad julemanden fortæller

Lørdag den 14/12/2024 14:00

Julius er postbud. Men ikke sådan et helt almindeligt postbud. Han afleverer kun post ét sted, og kun om søndagen, og kun ved juletid. Det er nemlig Julius, der afleverer ønskesedler fra alle børn i Danmark til Julemanden. Hver søndag i advent rejser han op til julemanden i Grønland – eller hvor han nu lige er. For Julemanden har julegaveværksteder mange forskellige steder i verden. Og Julius har besøgt de fleste. Når ønskesedlerne er afleveret, deler Julius og Julemanden et stort fad risengrød, og så fortæller Julemanden en historie fra sit eget eventyrlige liv.

Nu vil Julius dele Julemandens historie, med alle de børn i Danmark, der har lyst til at lytte med. Det bliver til en række små fortællinger om Julemanden og hans eventyrlige liv. Historier om Julemandens mange oplevelser, og hans møder med mennesker og dyr ved juletid. Det er historier om næstekærlighed, ensomhed, julefred og retten til at tro på lige det man vil.

For så længe du tror på noget, så findes det!

Når historierne er slut, kan du aflevere din ønskeseddel til Julius-Post. Så lover Julius at tage dem med næste gang han besøger Julemanden. Forestillingen kan spilles i både store og små sale. Julius fortæller også gerne udendørs – hvis bare det ikke regner. “Hvad Julemanden Fortæller” er et forsvar for fantasien, julens magi og alles ret til tro på lige det, der giver mening for dem. Julius kan medbringe en musiker, der spiller til fortællingerne eller han kan komme alene på sin fine postcykel. Før forestillingen cykler Julius gerne gennem byen og parken, over skolegården eller legepladsen