• Priser
  185 - 250 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  11/09/2017 15:00
 • Kategori
  Seniorteater
 • Arrangør
  Seniorteatret

Hvem spiller ud?

11/09/2017 15:00

Dette arrangement er en del af SeniorTeatret, og køber du billet til mindst 5 af SeniorTeatrets arrangementer, opnår du rabat i form af en abonnementspris. Billetsalget starter den 16. juni – køb billetter på teatret fra kl. 9.00 eller over nettet fra kl. 11.00.

___________________________

En bittersød komedie om forspildte muligheder.

Martin Winter og Sophia Dupont, som begge bor på plejehjem, fatter sympati for hinanden. Ingen af dem synes at have andre venner, og de nyder hinandens selskab.

Martin tilbyder at lære Sophia at spille Gin Rummy, og de begynder at spille en stribe spil, som Sophia altid vinder. Martin er en rigtig dårlig taber, så han bliver mere og mere frustreret samt afslører et ualmindeligt hidsigt temperament. Sophia, derimod, bliver til gengæld mere og mere dreven og selvsikker.

Mens de spiller har de lange samtaler om deres familier og tidligere liv i ”verden udenfor”. Gradvist udvikler disse samtaler sig til en kamp, lidt ligesom deres kortspil, og begge prøver at afsløre hinandens svagheder og nedgøre den andens liv – i det hele taget ydmyge den anden part godt og grundigt.

Medvirkende: Peter Schrøder, Susanne Heinrich
Instruktør: Morten Hovman
Scenograf Gitte Baastrup
Lysdesigner: Michael Sørensen
Producent: Vendsyssel Teater