• Pris
  180 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  17/11/2019 16:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Kirkens Korshær Horsens

Hyldestkoncert for Kim Larsen

17/11/2019 16:00

Kirkens Korshær er arrangøren bag denne eftermiddagskoncert, hvor overskuddet går til organisationens sociale arbejde i Horsens.

“En lille pose støj”, er navnet på det yderst velspillende Odense band, som hylder den folkekære musiksmed, Kim Larsen. Bandets forsanger og frontfigur Claus synger med så stærk, og sikker en vokal, at de utallige Larsen-klassikere opleves som den ægte vare, og lidt til. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, består bandet af brødrene Jensen, på bas og guitar, og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer, som er med til at løfte numrene op på et suverænt niveau. Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers, krydret med bandets gode indbyrdes kemi og åbenlyse spilleglæde.

Kirkens Korshær er talerør for de allersvageste i samfundet og har fokus på hjemløse og socialt udsatte. De penge, der samles ind går direkte til det sociale arbejde på Kirkens Korshærs varmestue i Borgergade i Horsens.

Cafeen på Horsens Ny Teater har åbent på dagen fra kl. 15, og i Kirkens Korshærs stand kan man kan høre mere om det lokale arbejde, og det er muligt at købe smykker og ting fra korshærens kreative værksted.