• Priser
  375 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Tirsdag den 01/06/2021 19:30 - Torsdag den 03/06/2021 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  MusicalDanmark

In The Air Tonight

Tirsdag den 01/06/2021 19:30 - Torsdag den 03/06/2021 19:30

MusicalDanmark byder velkommen til et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Der sker med hyldestkoncerten, In The Air Tonight.

Glæd dig til en medrivende og nærværende hyldest til Phil Collins, der musikalsk spænder over 50 år – fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan. I alt over 30 uimod­ståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret, In The Air Tonight

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, og i små roller på film. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager, tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er… historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succes­fulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner styks – og han er, udover Michael Jackson og Paul McCartney, den eneste musiker, der har opnået dette.

På scenen i In The Air Tonight er der syv professionelle skuespillere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke og Niels Rahbech.

Bemærk: Horsens Ny Teater er ikke arrangør af dette arrangement. Du kan dog købe billetter gennem Horsens Ny Teaters hjemmeside, og har du spørgsmål omkring billetsalg, kan du også kontakte os. Generelle spørgsmål omkring arrangementet kan du rette til den ansvarlige arrangør, der er MusicalDanmark