• Pris
  180 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  Lørdag den 15/04/2023 19:00
 • Kategori
  Comedy & Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Jakob Svendsen

Lørdag den 15/04/2023 19:00

Jakob Svendsen er klar med sit nye onemanshow. Det betyder du kan opleve ham der hvor han er bedst, og der hvor han nyder allermest at være: ude på scenerne – sammen med publikum. For det er netop sammen med publikum, at Jakobs energiske, intelligente og personlige stil kommer til sin ret. Her bliver hver aften unik og skabt i samspillet med publikum.

Den nærværende og dynamiske komiker er blevet ældre og klogere.. eller hvad?

“Med alderen har jeg opdaget flere og flere ting som jeg ikke ved – men som jeg burde vide. Hvorfor skifter vi til sommerdæk? Hvad bør man vide til en fødsel? Hvorfor er der så dårlig stemning når man skifter til sommerdæk under en fødsel?

Jeg føler mig ofte dum over at jeg ikke ved helt basale ting. Når jeg ved jeg burde. Der er så meget jeg burde. Så meget jeg burde vide. Så meget jeg burde gøre. Min kone mener fx jeg burde få lavet vores skur. Jeg burde også lave et onemanshow. Og så blev det altså onemanshowet jeg gik i gang med. Sig til hvis du kender en der kan lave et skur.” Vær med til at grine dig gennem en aften med alt det Jakob burde vide. Og som du måske også burde vide.