• Pris
  50 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  28/03/2020 14:00
 • Kategori
  Børn / Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater, Horsens Kommunes Kultur- & Eventafdeling, Jazzhors samt Levende Musik i Skolen

Jazz Five

28/03/2020 14:00

Familiekoncert – Jazz Five – Danmark møder New Orleans

Jazz Five tager publikum med til nutidens New Orleans med et festfyrværkeri af blues, boogie og second line funk. Inspirationen er blandt andet hentet fra Mardi Gras-musikken, det årlige karneval i New Orleans. Desuden spiller Jazz Five egne kompositioner samt klassikere som ’Sct. James Infermary Blues’ og ’Mardi Gras In New Orleans’. Alt sammen udføres med storsvingende rytmegruppe, overophedet boogieklaver og to funky saxofoner i front. Bandet kommer godt ud over scenekanten og inddrager publikum aktivt under koncerten.

Koncerten er en familiekoncert, der arrangeres af Horsens Ny Teater i samarbejde med Levende Musik i Skolen og Horsens Kommunes Kultur- & Eventafdeling. Koncerten er for børn i alle aldre, men egner sig bedst til børn mellem 5-12 år. Jazz Five har både i 2014 og 2016 vundet DMA prisen som Årets Børnejazznavn, så der er absolut noget at se frem til.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 20 kr. på en børnebillet til koncerten her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.