• Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  22/06/2019 10:00
 • Kategori
  Børn / Familie
 • Arrangør
  DSI Swinging Europe

Jazzen på Genvisit

22/06/2019 10:00

Gratis børne arrangement

Billetterne skal forudbestilles her på hjemmesiden!

Musikpædagog og jazzmusiker Morten ‘Musik’ Mosgaard og fem af de skarpeste ‘cats’ fra det Århusianske jazzmiljø – Nicolaj Bugge, Frederik Sakham, Jonathan Schou, Maria Dybbroe og Frej Vammen Lesner står bag familiekoncerten, som de kalder Jazzen på genvisit.

Til koncerten vil musikerne tage børnene med på en legende rejse gennem jazzens forunderlige univers. Der skal danses, synges, klappes og ikke mindst lyttes, når musikken hjælper til at fortælle historier. Koncerten er målrettet aldersgruppen og vil derfor tage udgangspunkt i børnene for at skabe et meningsfuld møde med jazzmusikken.

Jazz og småbørn har meget tilfældes. De trives begge i tydelige rammer, men har brug for masser af plads til at kunne finde på, at improvisere, at skabe. Jazzen er den af de store musikstilarter, hvor improvisationen har spillet den største rolle. Den traditionelle jazzstandard var en populærmelodi, som musikerne frit kunne improvisere over. Børn gør på mange måder det samme. De hører de voksne synge en sang, og for at udvikle deres egen musikalitet i en tidlig alder genskaber de sangen på deres egen måde. Men jazz er også noget de færreste børn i dag stifter bekendtskab med. Jazzen på genvisit genskaber mødet mellem jazz og børn – og børn og jazz – som er inspirerende for alle parter.

Billetter er gratis, men skal bookes i forvejen.