• Pris
  225 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 04/12/2021 15:00
 • Kategori
  Foredrag / Talkshows
 • Arrangør
  Kirkens Korshær

Jens Jacob Tychsen – Bag om Badehotellet

Lørdag den 04/12/2021 15:00

Jens Jacob Tychsen / Hr. Weyse kommer til Horsens!

 

Skuespiller Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, kommer til Horsens Ny Teater lørdag den 4. december kl. 15 med hans musikalske foredrag. Er du vild med Badehotellet, så er denne eftermiddag lige noget for dig.

 

Jens Jacob Tychsen tager dig med på en forrygende tur bag kameraet på den populære TV2 serie. Du ser masser af fotos, film og sjove fraklip, som med garanti vil bringe latteren frem.

Du får også et genhør med flere af de skønne gamle evergreens fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

 

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet, storladen Quiz og mange, mange andre overraskelser. Så der er nok at glæde sig til.

Måske kunne det være en kalendergave til en du holder af? Helt i julens ånd, går overskuddet til at hjælpe andre!

 

Billetterne koster 225 kr. og alt overskuddet går til Kirkens Korshærs varmestue.

Kirkens Korshær vil også have en stand i forhallen, hvor der vil være mulighed for at se og købe nogle af de fine ting fra varmestuens Syværksted.