• Priser
  230 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 06/02/2021 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Jeppesen & de utrolige

Lørdag den 06/02/2021 19:30

Oplev tidligere musiker i Kjukken og Kim Larsen manager, Jørn ’Ørn’ Jeppesen denne aften med sange fra sit nye album sammen med sit band ’De utrolige’..

’Vi glæder os alle fem helt vildt til at komme ud og præsentere de nye sange kombineret med udvalgte numre fra sidste års solodebut plus andre små overraskelser,” fortæller Jørn.

Jørn ’Ørn’ Jeppesen debuterede sidste år med albummet ’Odense Banegård’. I oktober 2020 er han klar med et nyt album ’En Helt Almindelig Dag’, der består af 12 stærke popsange skrevet ud fra en voksen mands perspektiv.

Det nye album er indspillet med JEPPESENs liveband ’De Utrolige’, som består af to af spillekammeraterne fra Kjukken-tiden – Jesper Haugaard på bas og Jens Langhorn på trommer. Derudover medvirker Mikkel Grue på guitar og Lars Andreasen på keyboards. Dette orkester fik meget flotte anmeldelser på sidste års turné og har nu været med at give det nye album et langt mere organisk og levende udtryk.

’Jeg begyndte straks at skrive nye sange, da jeg var færdig med debutalbummet. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at finde ind til kernen i min sangskrivning og begyndte især at prioritere teksterne og historierne. I den forstand er det en fordel, at jeg ikke er helt ung mere. Jeg har masser af gode historier fra mit liv, som jeg tror, mange mennesker vil kunne spejle sig i.’