• Pris
  250 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 10/02/2024 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

John Mogensen Jam

Lørdag den 10/02/2024 19:30

Oplev det førende og mest aktive John Mogensen Jamband!

John Mogensen JAM er lig med alle de bedste sange af den kendte og elskede musiker. Bandet er ualmindeligt velspillende har derfor også spillet over hele landet! De har sågar optrådt med Kandis i Tyskland i efteråret 2022.

John Mogensen JAM har overskud til små fortællinger imellem sangene. De røde seler er naturligvis også en del af bandets image, så publikums tanker ledes hen på John Mogensen. Setlisten inkluderer de største hits, herunder ’To mennesker på en strand’ og ’Ensomhedens gade’, og der er derfor syng-med-garanti, når John Mogensen JAM går på scenen.

Den fynske charme, som bandet besidder, er ikke til at tage fejl af, og publikum elsker dem! John Mogensen JAM har spillet til et hav af festivaller, heriblandt Jelling Festival, Sølund, Horsens ny teater, Odense koncertsal til Bork Havnfest og andre byfester i Danmark. John Mogensen JAM har for nyligt spillet en underholdende koncert i selskab med den altid henrivende Sussi, der gav den gas på scenen iført badedragt.

Danmarks bedste Jamband
Bandet skiller sig ud fra andre kopibands ved at have deres dygtige forsanger, Thomas. Det skaber en autentisk og uforglemmelig oplevelse med de allerbedste John Mogensen-sange. Thomas har spillet både teater og musicals, siden han var 16 år, så det ligger ham helt naturligt at optræde. Desuden fik han en flot tredjeplads i Stjerne for en aften i 2003 og stod forrest i Allstars-koret for UFO og Yepha i 2009. Sammen med Søren Poppe har Thomas også skrevet en sang til Melodi Grand Prix. Hvorvidt bandet er Danmarks bedste, lader John Mogensen JAM selvfølgelig publikum vurdere, men de har nu hørt sig omtalt som dette flere gange. Bandet har mange års liveerfaring, så du vil få en uforglemmelig og fantastisk koncertoplevelse med John Mogensen JAM. Hvis du ikke allerede har oplevet bandets liveoptræden, så er det ved at være på tide.