• Pris
  290 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Torsdag den 01/02/2024 19:00
 • Kategori
  Comedy & Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Jonas Mogensen: Trummerum EKSTRA

Torsdag den 01/02/2024 19:00

Jonas Mogensen er, efter 12 år i dansk stand-up, klar med sit første onemanshow, hvor han kommer rundt på de danske scener med sine observationer om dagligdagens trummerum.

Jonas Mogensen har en unik evne til at se det store i det små, fra en helt skæv vinkel og med så tør en levering, at man ikke kan holde grinene tilbage.  

Jonas siger selv om showet:
”Efter Minkavlerne og andet tv har fyldt rigtig meget for mig de seneste år, kan jeg mærke, at jeg tænger til at komme ud og lave en masse stand-up. Jeg synes, det er ved at være tid til, at jeg laver mit første onemanshow. Det er selvfølgelig nervepirrende, men et par af min mors strikkeveninder har forsikret mig om, at det nok skal gå. Showet bliver en sammensætning af små fortælleringer fra min og mine nærmestes hverdag. Ikke fordi der sker alle mulige vilde ting i mit liv. Tværtimod, så er jeg på mange måder en helt gennemsnitlig, dansk familiefar. Det bliver mere en lille fejring af de små og nære ting, som tilsammen udgør hverdagens trummerum.

Til gengæld glæder jeg mig virkelig til at komme rundt i landet og optræde, og jeg skal gøre mit for, at det både bliver vedkommende og skidesjovt”.

Kom og grin med når Jonas Mogensen indtager landets scener med sin underspillet og fantasifulde stil. Standup skal opleves live!