• Priser
  110 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  Søndag den 06/12/2020 14:00
 • Kategori
  Børn / Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Julebanditterne

Søndag den 06/12/2020 14:00

Bemærk: Vi følger alle tænkelige COVID-19 forholdsregler, så du trygt kan møde op på Horsens Ny Teater. Læs mere om hvad vi gør her.

Julebanditterne vil med deres helt nye julesange bringe børn og voksne i julestemning denne eftermiddag. Glæd dig til en rigtig hyggelig koncert i selskab med de to julebanditter, Luise (vokal og perkussion) og Anders (klaver og kor), der i dagens anledning har julepyntet flot. Der er både juletræ og gavesæk, og i gavesækken får børnene lov til at trække de forskellige nye julesange, så de selv bestemmer sangenes rækkefølge.

Julebanditterne Luise og Anders Føns Haaber er professionelle musikere, der udelukkende lever af at spille og skrive musik. De brænder for at lave børnekultur, og deres helt store mission er at bringe børn og voksne sammen om musik.

Denne søndag satser parret på at sprede julestemning i en sådan grad, at publikum går syngende og dansende fra koncerten.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 30 kr. på en børnebillet til forestillingen her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.