• Priser
  330 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater
 • Spilleperiode
  Lørdag den 23/03/2024 19:30
 • Kategori
  Teater
 • Arrangør
  Teaterforeningen Horsens

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag

Lørdag den 23/03/2024 19:30

Nørrebro Teaters publikumssucces baseret på Morten Münsters bestsellerbog

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen. Forestillingen tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag blev set af flere end 30.000 publikummer, da den første gang spillede på Nørrebro Teater. Nu tager Folketeatret i samarbejde med Nørrebro Teater det musikalske komedieshow om Jytte og adfærdsdesign på turne med et helt nyt hold af skuespillere. Oplev en poetisk og tankevækkende forestilling med genkendelige og urkomiske situationer fra hverdagen, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

MANUSKRIPT: Baseret på Morten Münsters bestsellerbog Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag. DRAMATISERING: Anastasia Nørlund.
INSTRUKTION: Anastasia Nørlund ved Joy-Maria Frederiksen.
SCENOGRAFI: Julian Toldam Juhlin.
LYDDESIGN OG MUSIK: Markus Artved.
LYS- OG VIDEODESIGN: Jim Falk.
KOREOGRAFI: Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz.
FORLAG: Gyldendal Group Agency.
MEDVIRKENDE: Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard
Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne