• Pris
  270 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Søndag den 25/02/2024 15:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Keld og Hilda

Søndag den 25/02/2024 15:00

Med en lang perlerække af Grand Prix-sejre, Grammy’er samt sølv- guld og platinplader, har Kjeld & Hilda med efternavnet Heick forlængst slået deres navn fast, som en af de mest langtidsholdbare succeser i dansk underholdning. Gennem 5 årtier har de forsynet ‘familien Danmark’ med musik, der strækker sig lige fra pigtråd og pop til viser, Grand Prix og rock’n’roll-musik. De seneste år har desuden budt på revy og masser af TV-arbejde – med feks. Lykkehjulet, Musikbutikken og Vind Boxen, som nogle af de mest folkelige træffere, og nu er også radioen blevet udsat for den “Heick’ske” familieinvasion.

De unger i spiller har med Keld Heick ved roret igen fået interessen til at blomstre hos lytterne, og udsendelsen indtager solidt rollen som et af de mest aflyttede radioprogrammer i Danmark. Det var med sin rolle som studievært i Musikbutikken, at han for alvor gjorde opmærksom på nye sider af sit store og meget alsidige talent, i duet med bl.a. Tom Jones, Cliff Richard, Tommy Steele og Lionol Richie, fik han vist lidt af det potentiale, som indtil da kun var kendt af en snæver kreds.

Deres seneste udgivelser har understreget denne alsidighed, og endnu en gang gik parret ind på de danske hitlister og beviste deres holdbarhed. Få andre har i den grad fået folk i alle aldre og fra alle samfundslag til at lytte og synge med på deres sange. Det er – med andre ord – ikke uden grund, at de igen og igen er blevet kaldt ‘hr. og fru. Danmark!’