• Pris
  250 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Fredag den 13/10/2023 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Kristian Lilholt – DUO

Fredag den 13/10/2023 19:30

Kristian Lilholt er en spillemand og sangskriver med meget store S’er. Han var med til at starte Lilholt Band op i 1983, og spillede i bandet i 22 år. Sammen med bror Lars skrev han nogle af bandets bedste og mest populære sange. Han forlod Lilholt Band i 2005, og har siden opbygget sin egen musikalske karriere og fanskare.

Kristian Lilholt er kendt for sine store kunstbaserede LAND koncerter, men har spillet overalt i Danmark i trio og kvartet format. Han har også skabt en bemærkelsesværdig produktion af instrumental musik, der er kendt langt ud over Danmarks grænser. I den genre matcher han internationale navne som Enya og Mark Knopfler.

Derudover er Kristian Lilholt en sikker entertainer. Han ophæver afstanden mellem scene og sal med god humor og kommunikation i absolut øjenhøjde. Kristian Lilholt udgiver nyt album i maj 2023. Det primære indhold på det nye album vil være disse nye sange med prominente gæster – samt nye udgaver af nogle af brødrenes ældre sange. ”Lige Ud Ad Landevejen” (featuring Anders Blichfeldt og Lars Lilholt) er første single og smagsprøve på albummet.

Der er dømt varm og vedkommende menneske musik fra en fremragende musikmager.