• Pris
  250 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  26/01/2018 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Kristian Lilholt Trio

26/01/2018 20:00

Kristian Lilholt er en god ven af huset, der de sidste 15 år jævnligt har besøgt Horsens Ny Teater.

Som en del af Lilholt Band var han med til at indvie Horsens Ny Teater tilbage i 1991. I 2002 spillede han første gang som sig selv – og kun sin egen musik. Det var i den periode, hvor han ledte efter en sangerinde og derfor inviterede lokale talenter ind undervejs rundt i landet. Valget faldt på Ida Friis Virenfeldt, og dermed var trioen Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt & Lasse Jørgensen en realitet.

Udover trio koncerterne har Kristian spillet mange skønne koncerter med andre konstellationer – ikke mindst teatrets 25 års fødselsdagskoncert, hvor han sammen med 7 andre skønne musikere og sangere kom langt omkring i hans forrygende musikproduktion.

Denne aften går Kristian tilbage til udgangspunktet med trioen – Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen. Store sal er stillet op med hyggelige cafe-borde, og Kristian og co. spiller noget af det, folk kender, noget der aldrig før er blevet spillet på teatret samt noget helt nyt materiale.

Med er også en up coming gæst, som trioen mener, folk i Horsens vil blive glade for at lære at kende. Glæd dig til en aften med absolut hygge, god karma og ikke mindst en masse varm og vedkommende menneskemusik.