• Pris
  325 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  08/02/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Kristian Lilholt: Land – det fuldendte

08/02/2020 19:30

Oplev Kristian Lilholt og band med projektet LAND – et projekt hvor Kristian har sat musik til malerier og film af danske landskaber, og til februar er Kristian og bandet klar med det færdige LAND projekt hvor de får musik, billeder og film til at smelte sammen til en helt unik koncertoplevelse.

”Publikum vil opleve de danske landskaber, som de tager sig ud i løbet af årets 12 måneder samt en tur ind i ‘Byens Rum. Det vil de opleve i form af sange, spillet live i sync til filmene på storskærm. Sidst men ikke mindst vil nogle af de originale landskabsmalerier være udstillet i forbindelse med koncerten, så publikum kan se dem,” fortæller Kristian Lilholt engageret.

Kristian Lilholt medbringer sit yderst kompetente band, der foruden ham selv (piano, keyboards, guitar, vokal) består af hans søster Tine Lilholt (fløjte, harpe mm), Ida Friis Virenfeldt (vokal, guitar), Kajsa Vala (guitar, mandolin, vokal), Cecillie Hyldgård (cello), Jakob Storm Mahler (trommer), Frede Panduro (guitarer) & Lasse Jørgensen (bas, slagtøj).

Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og udover de 13 LAND sange og film suppleres koncerten med materiale fra hans store bagkatalog af instrumentalmusik og sange på dansk, engelsk og tysk.