• Pris
  290 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  28/11/2019 20:00
 • Kategori
  Comedy / Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Lars Hjortshøj – Plan B

28/11/2019 20:00

Livet går aldrig som planlagt. Helt ærligt, er der noget mere besværligt her i livet end at træffe valg? Det skulle da lige være at stoppe klimaforandringerne eller folde et stræklagen. Vi er summen af de valg, vi træffer. Men når man endelig træffer et valg, ender det alligevel anderledes end forventet, men fortvivl ikke! Lars Hjortshøj har en Plan B – et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

Lars er rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub – og er helt klar til et storbyliv i sus og dus. Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, har Lars Plan B klar.

Lars Hjortshøj: ”Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet.”