• Priser
  170 - 230 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  30/04/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Lars Lilholt Band

30/04/2020 19:30

Turnépremiere

Lars Lilholt Band – også kendt som de ”De Lyse Nætters Orkester” – er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de turneret, og i 2020 tager de igen rundt i Danmark.

Det otte mand store orkester er en særdeles solid og velspillende maskine, der medvirker til, at Lilholts stærke repertoire bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store.

Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock – også kaldet moderne folkemusik. Efter udgivelsen af det meget anmelderroste album, Drømmefanger, som udkom i foråret 2018, har bandet spillet i hele landet med stort fremmøde til samtlige koncerter.

Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i, ”sådan plejer vi at gøre”. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen, og måske netop derfor har de solgt over 2,5 millions albums gennem tiden, ligesom de år efter år trækker et stort koncertpublikum.

På sætlisten kan publikum denne aften som altid finde sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, men der vil også være nogle af de nyeste sange fra Drømmefanger, som bla. Gedens Tænder og Første Gang På Roskilde i lunt selskab med store hits som Den Hvide Dværg, Kald det kærlighed og Onkel Christian