• Pris
  195 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  Lørdag den 14/11/2020 16:00
 • Kategori
  Horsens Musikselskab, Koncerter
 • Arrangør
  Intermezzo - Horsens Musikselskab

LiveStrings

Lørdag den 14/11/2020 16:00

LiveStrings er et efterspurgt og passioneret strygeensemble med nordiske musikere, der har optrådt i TV- programmer såsom Toppen af Poppen, X-Factor og Go’ Morgen Dk. Gruppen har arbejdet med verdensstjerner som Eminem, Michael Bublé, Lukas Graham, MØ, Rasmus Seebach og Søren Huss på såvel liveoptrædener som indspilninger.

LiveStrings’ musikere er alle klassisk uddannet fra musikkonservatorier rundt om i hele verden og arbejder også i nogle af landets største orkestre såsom Danmarks Radios Symfoniorkester og Copenhagen Phil.

Gruppens vision er at bringe kammermusikken ind på nye scener og udbrede den til et nyt publikum. I 2018 udgav de sit første album i eget navn ”Natsværmeri” sammen med Bent Fabricius-Bjerre, hvorpå de bagefter spillet sammen for udsolgte koncertsale landet over.

Kvartetten har arbejdet tæt sammen med det prisvindende ensemble Mames Babegenush, og sammen med gruppens accordeonist Nicolai Kornerup har strygekvartetten fordybet sig i den ungarske og rumænske folkemusik. Blandet med ny klassisk musik og nordiske klange skrevet af Kornerup, har de skabt deres eget tonesprog – The Ardeal Project.

Til koncerten bringer LiveStrings alle disse facetter med sig. Du kan derfor forvente et bredt program med klassiske værker, musik fra LiveStrings seneste udgivelse med Bent Fabricius-Bjerre samt Østeuropæisk folkemusik blandet med nordiske klange. Der kommer også overraskelser fra den mere poppede verden – så det er lidt af en rejse, du som publikum skal ud på sammen med de sprudlende musikere.

LiveStrings:
Andrea Gyarfas Brahe – violin
Karen Johanne Pedersen – violin
Sidsel Most – bratsch
Live Johansson – cello
Gæste-musiker: Nicolai Kornerup – accordeon & klaver