• Pris
  230 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  05/10/2019 13:00
 • Kategori
  Foredrag / Talkshows
 • Arrangør
  Helle Fredsbo

Livet før døden

05/10/2019 13:00

Lokale Helle Fredsbo fortæller i sit foredrag ”Livet før døden” om egne livserfaringer og opfordrer kvinder til at dele deres tanker og til at turde stå op for sig selv.

For Helle tør det der med at dele ud, være ærlig og sårbar i relationer til andre. Det samme gør de kvinder, der i løbet af foredraget sætter sig i ”den røde stol”.

”Lad os blive bedre til at dele med hinanden og at lære af hinanden – lære af alt det vi som kvinder rummer, alt det vi ønsker og drømmer om i livet før døden. Vi kan så meget hver især, og sammen kan vi endnu mere. Mit foredrag handler om relationer. Relationer til hinanden, vores familie og venner. Men det handler også om at turde være ærlige og åbne overfor hinanden og ikke mindst os selv. Vi er ikke vores tanker, og alligevel er de ved at ta’ livet af os indimellem. Tanker bliver lettere, når de deles. Og så skal vi også turde stå op for os selv… og hvad betyder det så?”

Eftermiddagens foredrag kommer til at byde på flere gæster på scenen, der sammen med Helle Fredsbo vil dele deres tanker og følelser med dig – og forventningen er, at der helt sikkert vil være en masse, du genkender fra dit eget liv.

Vær forberedt på både grin og gråd og inkluderet i billetten er også et glas bobler og lidt til den søde tand.