• Pris
  225 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Fredag den 13/11/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Luftens Helte

Fredag den 13/11/2020 19:30

Bemærk: Vi følger alle tænkelige COVID-19 forholdsregler, så du trygt kan møde op på Horsens Ny Teater. Læs mere om hvad vi gør her.

Find dine mest slidstærke dansesko frem, tag dine bedste venner under armen og begynd at varme stemmen godt og grundigt op. Luftens Helte melder nemlig klar til at fyre op under Horsens Ny Teater til efteråret, og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig!

Det bliver en musikalsk oplevelse i absolut særklasse og en fest uden lige, når det 19-mand store band vækker de kendte sange fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Frozen, Aristocats, Herkules og mange flere til live – live på scenen.

Luftens Helte består af en energisk og farvestrålende rytmegruppe, der kan sætte gang i enhver junglefest, en sprudlende blæser- og strygersektion, der får selv det tungeste tag til at lette og hårene til at rejse sig, samt hele tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de velkendte og højtelskede tegnefilm.

Luftens Helte har spillet koncerter for fulde huse landet over, og nu er turen kommet til Horsens Ny Teater. Glæd dit til en helt særlig koncertoplevelse fyldt med fest og magi.