• Pris
  275 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  02/12/2017 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Magtens Korridorer

02/12/2017 20:00

Et af Danmarks mest populære rockbands tager på stor efterårstur. Med i bagagen vil være spritnye singler, når Magtens Korridorer indtager Horsens Ny Teaters scene.

I 2005 udkom gruppen med debutalbummet ’Friværdi’, og bandets rockeventyr startede. Med enorm succes indtog de fem herrer i folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som “Magtdemonstration” og “Dansk Rocks Nye Magthavere”, og efterfølgende rejste de riget rundt spillede hundredevis af koncerter.

Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamling med greatest hits. Bandet har turneret heftigt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange med et stadig større publikum fra gang til gang. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden og giver det et pusterum fra hverdagen.

Gruppen er i gang med at indspille nye sange, så du kan derfor glæde dig til at høre et par af de nye sange og naturligvis en masse af de gamle hits.