• Pris
  275 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  02/12/2017 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Magtens Korridorer

02/12/2017 20:00

Et af Danmarks mest populære rockbands tager på stor efterårstur. Med i bagagen vil være spritnye singler, når Magtens Korridorer indtager Horsens Ny Teaters scene.

I 2005 udkom gruppen med debutalbummet ’Friværdi’, og bandets rockeventyr startede. Med enorm succes indtog de fem herrer i folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som “Magtdemonstration” og “Dansk Rocks Nye Magthavere”, og efterfølgende rejste de riget rundt spillede hundredevis af koncerter.

Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamling med greatest hits. Bandet har turneret heftigt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange med et stadig større publikum fra gang til gang. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden og giver det et pusterum fra hverdagen.

Gruppen er i gang med at indspille nye sange, så du kan derfor glæde dig til at høre et par af de nye sange og naturligvis en masse af de gamle hits.

Support band: Darling Don’t Dance

Darling Don’t Dance er aktuelle med albummet ’Pediophobia’ , som anmelderne bl.a. beskriver som ”et mesterværk”, ”et powerfuldt comeback” samt ”en modig og unik udgivelse”.
Bandet dyrker fortsat det støjrockede univers som på den seneste plade domineret af fyldige guitarer, fremadstormende trommer og hjertefølt frustreret vokal, hvor referencer som Sonic Youth, The Breeders og P.J Harvey er uundgåelige. Men de nye sange søger også i retning af en mere rendyrket grunget stil, som naturligt henleder tankerne på Dinosaur Jr. og Veruca Salt.

Inspireret af de åbenlyse 90’er referencer dyrker Darling Don’t Dance forbilledernes lyd, men skaber deres helt egen musikalske stil. Bandet er hverken bange for at dyrke dissonante støjflader eller fremhæve den gode melodi.

Anmeldelser


Keld Broksø | GAFFA
“http://gaffa.dk/anmeldelse/89979”