• Priser
  355 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 10/12/2022 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Magtens Korridorer

Lørdag den 10/12/2022 20:00

Til efteråret drager Magtens Korridorer på endnu et pop/rock-togt landet rundt med et destillat af deres efterhånden omfangsrige bagkatalog – 100 procent live og håndspillet, og ikke mindst ren og uforfalsket Magtens Korridorer.

Magtens Korridorer har med bulder og brag, og en masse vedkommende sange, etableret sig som et af landets vigtigste liveorkestre. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de i symbiose med deres stadigt voksende publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden med overvejende sandsynlighed er kommet for at blive!

SUPPORT BAND

Med et potent, melodiøst og insisterende udtryk, er Falderebet et nyt orkester på den danske musikscene – bestående af profilerede og erfarne musikere fra den københavnske undergrund. I slutningen af foråret udgav bandet LP’en ’En Dans På Roser’. Albummet er blevet flot modtaget med positive anmeldelser, airplay på P4 og masser af afspilninger på redaktionelle playlister på Spotify:

”Falderebets styrke er, at de lyder som et band på sammenbruddets rand eller orkestret på Titanic.”, Jan Opstrup Poulsen, Gaffa. 

”En dans på roser” er en af den slags album, der bliver ved med at give og folde sig ud, hver gang du lytter.” Henning Høeg, POV International 

”Forsanger Bo Bech Arvin har et sikkert øre og sans for sproglige finurligheder […] Teksterne er uden undtagelse gennemarbejdede og intelligente, afsunget fra usikker grund med tvivlen og melankolien som makkere.”, Klaus Lynggaard, Weekendavisen.

Falderebet er: 

Bo Bech Arvin: vokal 

Henrik Berger: guitar 

Anders Ramhede: trommer 

Jakob Lund: bas