• Pris
  330 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  25/09/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Marie Key

25/09/2020 19:30

Oplev Marie Key alene på scenen til denne intimkoncert hvor hun vil fremføre både nye og gamle sange for et siddende publikum.

Marie Key siger selv om de kommende solokoncerter: “Jeg glæder mig til at barbere sangene ned. Til at lade teksterne træde endnu længere frem og fortælle historien bag nogle af sangene. Og sidst men ikke mindst ser jeg frem til at få publikum tættere på – i en mere intim ramme end tidligere.”

Marie Keys seneste album “Giganter” udkom i marts 2018 og fik 5 hjerter og følgende ord med fra Politikens anmelder Kim Skotte: “Marie Key har givet sig god tid, men resultatet er blevet både originalt og ørekælent. Musikken er en slags syntetisk r’ n’ b, hvor Marie Key viser, at årene som paradoksalt popidol har gjort hende til en sanger med meget større selvtillid”.

Weekend Avisens anmelder Anna Ullmann har kaldt albummet for ”originalt og medrivende” og har beskrevet Maries sange som ”særligt sensitive”.

Marie arbejder på at lave et nyt album og hendes nyeste singler “Tænker på os to” og “Lille Insta” er lavet i samarbejde med Andreas Sommer. Begge singler lover godt for det kommende album, og til september kan publikum se frem til at høre de nye sange, men selvfølgelig også Maries gamle sange.