• Pris
  125 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  19/10/2017 14:00
 • Kategori
  Børn / Familie, Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Min mormors gebis

19/10/2017 14:00

Oplev i efterårsferien trioen Dissing og Las med en helt særlig familiekoncert spækket med vidt forskellige musikgenrer og sjove historier, så der bliver noget for enhver smag og ikke mindst noget for både børn og voksne.

Poul Dissings sønner Rasmus og Jonas Dissing udgør sammen med Las Nissen en solidt spillende og anmelderrost trio. Trioen har fortolket Jakob Martin Strids skønne bestseller-børnebog ’Min mormors gebis’. Ligesom bogen sprudler, gør trioen det samme, og musikken spænder fra folk og rock over reggae til rendyrket pop. Der er både frække numre, eftertænksomme numre og numre spækket med detaljer og finurlige reallyde.

”Kigger man på bogens tegninger, bliver man let inspireret til at flippe ud i alle mulige retninger. Og vi har ladet os drive med. En del børneplader lyder lidt som om, de er tilpasset at skulle køre i baggrunden uden at genere nogen. Men vi har ønsket at nå dertil, hvor det blev en fælles oplevelse for børn og voksne, ligesom bogen,” siger Jonas Dissing.

Albummet er fjerde album fra trioen siden debuten ’Lige præcis’ i 2008. Såvel det som de følgende albums har fået flotte anmeldelser, hvilket også gælder trioens talrige koncerter.