• Priser
  330 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  Torsdag den 11/03/2021 19:30
 • Kategori
  Teaterforeningen Horsens
 • Arrangør
  Teaterforeningen Horsens

Mit liv som Niels

Torsdag den 11/03/2021 19:30

MIT LIV SOM NIELS udspiller sig i en foredragsramme med et stort filmlærred. Forestillingens hovedformål er at udbrede kendskabet til Niels. Ikke til Niels i bred forstand, men til lige præcis den Niels, der bærer efternavnet Grønne. Niels har derfor været en tur ned af ”memory lane” og set på familiefotos, scrapbøger, slægtsbøger, familierelikvier, breve, m.m. Han har også besøgt sine barndomshjem, sin folkeskole, sit gymnasie, sin teaterskole og det fritidshjem, hvor han arbejdede efter gymnasiet. Niels har også researchet på internettet, besøgt lokalarkiver, opsøgt nogle af sine forældres kollegaer og haft timelange snakke med sine søskende. Det er der kommet en masse skæve betragtninger og en stribe sjove og vedkommende historier ud af.

MIT LIV SOM NIELS er – i ord og billeder – på en og samme tid Niels’ meget personlige historie og samtidigt en tidsfortælling med fokus på 60’erne-80’erne, der får tilskuerne til at reflektere og tænke tilbage på deres eget liv.

Af og med: Niels Grønne, Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum og Niels Grønne, Dramaturg: Jane Rasch, Scenografisk konsulent: Julie Forchhammer, Teknik: René Lützen, Kostumer: Nadjaviga Vela Eviayea Jensen

Varighed: ca. 70 min.