• Priser
  195 - 375 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  01/05/2019 19:30
 • Kategori
  Teaterforeningen HNT
 • Arrangør
  Teaterforeningen HNT

Mød mig på Cassiopeia

01/05/2019 19:30

I den kendte og elskede operettekomedie Mød mig på Cassiopeia vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv. På Alhambra Teatret har komponist Berger svært ved at finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical, da han får kærkommen hjælp fra musikkens muse.

Musikkens muse gjorde det også godt, da Kai Normann Andersen komponerede sangene til Mød mig på Cassiopeia: Mange kan nynne med, når den enlige lille muse, har de sværer’ end man tror, når der flyves ud i det himmelblå, og når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem.

Amalie Dollerup, der spiller Polyhymnia, er i lykkelige omstændigheder. Amalie vil spille rollen så længe, som hendes graviditet tillader det, men da forestillingen på Horsens Ny Teater ligger i slutningen af turnéen, er det tvivlsomt, om Amalie er med i truppen her i Horsens. Amalie afløses af Karin Nordly Holst.

Opdatering 4. marts 2019:
Så kom dagen, hvor Amalie Dollerups graviditet betød et farvel til Mød mig på Cassiopeia. Dels var maven for åbenlys til, at Amalie kunne spille ung uskyldig muse, og dels blev rollens fysik for hård for gravide Dollerup. Det betyder, at når Mød mig på Cassiopeia spiller på Horsens Ny Teater d. 1. maj, bliver det med Karin Nordly-Holst i rollen som Polyhymnia.

Producent: Folketeatret
Tekst: Flemming Lynge, Børge Müller
Bearbejdelse: Adam Price
Musik: Kai Normann Andersen
Instruktion: Kasper Wilton
Scenografi: Marie í Dali
Koreografi: Jeanette Binderup-Schultz
Kapelmester: Jens Krøyer
Medvirkende: Karin Nordly Holst  (afløser for Amalie Dollerup ), Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Christopher Læssø, Lone Hertz, Asger Reher, Troels Malling, Kristian Holm Joensen m.fl

*Ved køb af min. 4 teaterforestillinger kan du købe til abonnementspriser.