• Priser
  155 - 205 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  16/01/2020 19:00
 • Kategori
  Comedy / Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Morten Wichmann

16/01/2020 19:00

Oplev Morten Wichmanns nye one-man show ’GANGSTA’ – et show om stoffer og damer og andre ting en bleg og kikset komiker som Wichmann ikke har forstand på.

Wichmann er en skarp live komiker. Det beviste han med sit første one-man show ’Morten Wichmann Gør Sin Ting’ fra 2015, der spillede for udsolgte sale landet over. Dengang handlede showet om at føle sig som en gangsterrapper, når man i virkeligheden er SÅ langt fra befinder sig i en helt anden (er en bleg og kikset dansk komiker. I det nye show ’GANGSTA’ vender han tilbage i samme stil.

Siden sin debut som komiker i 2007 har Wichmann etableret sig som en af de mest indflydelsesrige komikere på den danske comedyscene. Han har høstet stor anerkendelse blandt danske comedyfans til DM i stand-up samt med sin deltagelse i ’Comedy Fight Club: Sæson 4 – Det Nye Kuld’.

Wichmann har sideløbende været en særdeles populær jokeforfatter til store satiriske Tv-shows som ’Dybvaaaaad!’ og Jonatan Spangs ’Tæt på Sandheden’. Han har har efterhånden også en del skærmtid i blandt andet ’Nørgaards Netfix’ og ’Stand-up uden grænser’.

Gangster Wichmann indtager Horsens denne aften – glæd dig.