fbpx
 • Pris
  265 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater
 • Spilleperiode
  Torsdag den 08/05/2025 18:00
 • Kategori
  Comedy & Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Natasha Brock: Ponydatter

Torsdag den 08/05/2025 18:00

Natashas skarpe humor og unikke tilgang til livets absurditeter har gjort hende til en favorit på stand[1]up-scener, sociale medier og i populære tv-koncepter som Stormester, Forræder og LOL.

I 2022 beviste hun sig med sit show ”Ha’ det godt i Natashaland” og er nu atter klar til at indtage hele landet med sit spritnye soloshow, ”Ponydatter”, hvor du kan forvente charme, selvtillid og masser af humor.

Stod det til Natasha Brock blev der lavet et tarotkort der afspejler hendes mål med livet, kortet skulle hedde PONYDATTER.

En PONYDATTER er forældrenes favorit, yndlingen der ikke kan gøre noget forkert, datteren der får en pony i fødselsdagsgave, bare fordi.

Hun bliver forgudet, og har altid hele familiens opmærksomhed. En PONYDATTERs mål er ikke kun at være favorit hos forældrene, men er hele verdens.

Med sjove observationer og anekdoter fører Natasha på charmerende vis publikum gennem showet, der dykker ned i opvæksten som nr. 3, omverdenens til tider urimelige forventninger – og det uundgåelige faktum, at vi alle bliver ældre, og anerkendelsen af at der måske aldrig dukker en pony op.