• Priser
  100 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  Søndag den 14/11/2021 14:00
 • Kategori
  Børn / Familie
 • Arrangør
  Intermezzo & Horsens Ny Teater

Nattergalen

Søndag den 14/11/2021 14:00

Oplev Danmarks måske yngste strygekvartet i selskab med selveste H.C. Andersen på scenen i en betagende dukkeforestilling.

Den høje særprægede og verdenskendte historiefortæller med den høje hat beretter historien om den lille grå syngende fugl og om kejseren, der bliver syg og ikke kan leve. Heldigvis kommer den lille levende nattergal tilbage og synger døden fra kejserens hjerte.

Der er eventyr i luften og musikken vibrerer.

Den unge strygerkvartet spiller Aleksander Zapolski´s musik, der spænder fra romantisk, rørende, forårsgrøn harmoni over abrupte, rytmisk opsplittede fragmenter til et mørkt modulerende, fortvivlet krat. 2 af de unge musikere undervises til daglig af den anerkendte russiske violinist og komponist Aleksander Zapolski. Kvartettens to ældste medlemmer studerer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium på henholdsvis violin og bratsch. De 2 yngste går på konservatorieforberedende MGK i København. Og nå ja… de 4 unge talenter er forresten søskende.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 25 kr. på en børnebillet til showet her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.

 

Dukkemager: Christina Meisl.
Dukkespil: Sven Haarder.
Cello: Silke Meisl.
Bratsch: Karla Meisl.
Violin: Silas Haarder.
Violin: Viola Meisl

Forestillingen er for voksne og børn fra ca 8 år og varer ca 45 minutter.