• Pris
  220 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 23/04/2022 21:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Nice Little Penguins

Lørdag den 23/04/2022 21:30

Siger man Pingvinerne, kommer man til at tænke på Nice Little Penguins og bandets allerstørste hit “Flying” . Sangen var en ren landeplage i 90’erne – og ikke kun i Danmark. Flyings evergreenstatus understreges af, at nummeret lever sit eget liv på eksempelvis YouTube, hvor der konstant uploades nye Flying-fortolkninger fra alle egne af verden. Men Nice Little Penguins er andet og mere end Flying!

Oplev de bedste numre fra en imponerende karriere, der strækker sig over mere end 27 år – kendte sange som eksempelvis ”Rain Keeps On Falling”, ”So Glad To Be Alive” og ”The Letter”. Og hør forrygende coverudgaver af nogle af Nice Little Penguins’ egne favoritter som eksempelvis Cliffs ”Devil Woman”, Crowded Houses ”Weather With You” og så selvfølgeligMonkees-klassikeren ”Daydream Believer”, som pingvinerne selv har hittet med.

I slutningen af 90’erne holdt Nice Little Penguins en længere pause, men ellers har de gennem alle årene spillet landets forsamlingshuse, spillesteder, haller, festivals og byfester tynde, ligesom de i ny og næ udgiver et album. Et kommende af slagsen er i skrivende stund under indspilning. For dem er musikken og sangskrivningen en nødvendighed, og de elsker stadigvæk at spille sammen live foran glade mennesker, der værdsætter gode sange og flerstemmige vokalharmonier.