• Pris
  200 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  02/03/2018 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Northern Assembly

02/03/2018 20:00

Til marts vil folk kvartetten Northern Assembly, der blandt andet er kendt fra Tønder Festival, indtage teatrets scene med spændende historier og medrivende folk musik.

Publikum kan forvente en koncert med fængende historier om rodløshed og medrivende, livsbekræftende toner, som nok bedst kan beskrives som “rootless folk”.

For Northern Assembly er ikke baseret på nogen bestemt musikalsk tradition, men snarere en længsel efter at finde et sted at kalde hjem. Selvom hjemadressen i øjeblikket siger “Danmark”, har de to sangere og storytellere i Northern Assembly, Dina Dánialsdóttir og Andreas Bevan, rejst vidt og bredt og spenderet nogle af de vigtigste barndomsår i steder som Afrika, England, Norge og Færøerne. Dette har medført, at begge altid har haft følelsen af ikke rigtig at høre hjemme – en følelse, de har erfaret, der kan dulmes gennem musikken.

Sammen med trommeslager Jens Hedegaard og kontrabassist Jesper Smalbro, som i øvrigt har deres rødder solidt plantet i den jyske muld, har Dina og Andreas fundet hjem i et musikalsk fællesskab.

Det lovende, danske folk act har lavet udsolgte koncerter, og på bl.a. Tønder Festival har de samlet et dedikeret, nationalt følge.

Til koncerten på Horsens Ny Teater kan publikum nyde folk-tonerne fra cafeborde i Store Sal.