• Priser
  95 - 330 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Onsdag den 24/02/2021 19:30
 • Kategori
  Teaterforeningen Horsens
 • Arrangør
  Teaterforeningen Horsens

O Sole Mio

Onsdag den 24/02/2021 19:30

Rimbamband er et af de mest velkendte og elskede musikteater-ensembler i Italien. De er kendt og anerkendt for deres fantasifulde opsætninger, spillestil, instrumentale virtuositet, og ikke mindst deres festlige sceniske udtryk og forførende karisma.

Forestillingen fortæller historien om nogle amatørmusikere, som ved en fejltagelse får mulighed for at optræde på en vigtig udenlandsk scene. Katastrofen er total, men takket være spillernes humoristiske, udtryksfulde kropssprog og deres højt udviklede musikalitet, underholder og forbløffer de publikum, med en perlerække af velkendte numre fra den internationale musikskat gennem tiderne.

En oplivende komedie om triumf, fiaskoer, virtuositet og opfindsomhed. Historien leveres med ynde og klogskab via Rimbambands originale teatralske formsprog, der bliver både underholdende, fordybende og involverende på én og samme tid.

Medvirkende: Raffaello Tullo, Renato Ciardo, Nicolò Pantaleo, Vittorio Bruno og Francesco Pagliarulo, Instruktion: Paolo Nani, Kostume- og scenedesign: Rimbamband, Lydingeniør: Riccardo Tisbo, Lysdesigner:  Andrea Mundo

Varighed: ca. 1 time