• Pris
  50 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  Onsdag den 03/03/2021 19:00
 • Kategori
  Comedy / Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Open Mic

Onsdag den 03/03/2021 19:00

Open Mic er stedet, hvor spirende comedy talenter kan prøve sig selv af i trygge rammer, og hvor publikum for en krøllet halvtredser kan få en sjov og hyggelig aften.

Open Mic bliver komikkens legeplads, hvor nye og håbefulde komikere kan prøve sig selv af foran et publikum. Mindre erfarne komikere eller amatører får chancen for at få et spot på scenen. For nogle er det måske første gang i spotlyset, mens det for andre handler om at forfine håndværket og få jokes og timing til gå op i en højere enhed.

Etablerede komikere kan også dukke op og teste nyt materiale. Som publikum ved du derfor aldrig, hvem du kommer til at opleve på scenen, men én ting er sikkert: Aftenens vært vil gøre sit, for at det bliver sjovt og underholdende. Aftenens vært har udover at skabe sammenhæng mellem de forskellige indslag også til opgave at prikke nye up coming komikere på skuldrene, så der altid er forskellige nye talenter på scenen.

Der er med andre ord lag op til en hyggelig og uformel aften med gode grin.

Har du lyst til at afprøve dine comedy talenter med et spot på Horsens Ny Teater, så send en mail til valdemar@comedyklubben.dk, mærk mailen med ”Open Mic HNT”.