• Pris
  130 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  Lørdag den 14/01/2023 19:00
 • Kategori
  Comedy / Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Patrick Larsen: Hjerneblødning

Lørdag den 14/01/2023 19:00

Komiker Patrick Larsen er nu klar med den længe ventede genopsætning af onemanshowet HJERNEBLØDNING. Et forrygende show der forener det seriøse med det sjove og giver et befriende humoristisk indblik i, hvordan et årelangt sygdoms- og bedringsforløb kan opleves fra en patients perspektiv.

Patrick er en mesterlig historiefortæller og så er han bare godt gammeldags grineren, hvilket flere og flere comedyfans har opdaget. Showets første tour endte således komplet udsolgt i hele landet. Publikum har siden kaldt på flere spilledatoer, og nu kan showet endelig opleves igen. Denne gang i en endnu sjovere version, med flere hysterisk morsomme betragtninger og akavede anekdoter fra Patricks oplevelser i det danske sundhedsvæsen og hverdagen med nye begræsninger – og muligheder.

HJERNEBLØDNING fortæller historien om en ellers sund og rask 27-årig Patrick Larsen, der i 2018 pludselig bliver slået i gulvet af livet… og som på komisk og kaotisk vis, efter akut indlæggelse, hjerneoperation og udeblevne wake-up calls, forsøger at finde fodfæste og mening i tilværelsen igen. Et drønunderholdende feel-good show der vil holde snakken kørende hele vejen hjem.