• Pris
  260 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Torsdag den 05/10/2023 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Per Vers: Sidste omgang tour

Torsdag den 05/10/2023 19:30

SIDSTE OMGANG TOUR er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk.

Per Vers er en performer med power, poesi, personlighed og et helt særligt publikumstække. Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere såvel som piano.

Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

Det hele er pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mad Es som den usynlige men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum bl.a. mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers, når vi skal høre de nye, fantastiske numre som Per og Benny lavede sammen få måneder før Benny Andersens død.

SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums. Se frem til en aften i selskab med denne Ny klassiker, en række af de stærkeste sange fra Pers snart 20-årige pladeproduktion i kombination med hans legendariske improvisatoriske freestyle-evner. Det kunne godt gå hen og blive en koncertoplevelse fra sæsonens allerøverste hylde.