• Pris
  300 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 01/10/2022 19:30
 • Kategori
  Show
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Peter Schmeichel & The Ones

Lørdag den 01/10/2022 19:30

Peter Schmeichel og medlemmer fra Magtens Korridorer skaber nyt Rock’n’Talk show

Til efteråret kan Peter Schmeichel opleves i en ny rolle som storyteller og frontmand for rockbandet the Ones, når han sammen med medlemmer fra Magtens Korridorer forener en musikalsk rejse gennem syv årtiers rockmusik med fængende anekdoter og personlige erindringer fra Peters liv med fodbold, familie, musik, Manchester i 90erne, Brøndby, landsholdet og legender.

”Min far var professionel musiker, og i hans familie var musik både stor passion og en karriere. Det var min far, som insisterede på, at jeg skulle lære at spille et instrument,” fortæller Peter Schmeichel, som i bandet spiller guitar og klaver.

Han flankeres af bandets guitarist og kapelmester Niklas Schneidermann, som sammen med trommeslager Anders Ramhede er en del af Magtens Korridorer.

”Jeg ELSKER gode historier, fodbold og rock! Og hvis der er nogen, der har historier om fodbold, og som forstår at fortælle dem, så er det Peter. Det med rock hjælpes vi ad med – og jeg kan nok osse godt overtales til at fortælle en historie eller tre fra landevejene…,” siger Niklas Schneidermann.

The Ones er: Peter Schmeichel (sang, guitar, klaver), Niklas Schneidermann (sang, guitar), Anders Ramhede (kor, trommer) og Mikkel Fjelding (kor, bas).