• Pris
  200 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Onsdag den 29/09/2021 19:00
 • Kategori
  Comedy / Stand-up

Phillip Devantier

Onsdag den 29/09/2021 19:00

Phillip Devantier er en af landets flittigste komikere og er klar til at få Horsens til at grine med sit nye one-man show ”Grinebidder”.

Da Phillip, ligesom de fleste andre danskere, i starten af 2020 måtte barrikadere sig derhjemme, fik han lyst til at udfordre sig selv, og ideen til hans andet one-man show ”Grinebidder”, blev en realitet.

Siden Phillips første one-man show ”En Rigtig Mand”, og sin sejr ved DM i Stand-up i 2018, har Phillip ikke kun udbygget sit i forvejen flotte repertoire som komiker, men også tabt sig imponerende 45 kilo, og han stopper ikke her.

Selvom majoriteten af den danske befolkning har været hårdt prøvet under covid-19 nedlukningen, ønsker Phillip alligevel at belyse de muligheder, der også kan gribes i de mørke tider. Mulighed for selvransagelse, at se indad og at starte forfra. De opdagelser Phillip har gjort sig er ikke appelsinfri, og det er endelig tid til at vi skal grine sammen igen. Om ikke andet, så af Phillip og hans opdagelser under covid-19 pandemien.

Phillip Devantier har brugt Corona året 2020 til at udvælge de skarpeste og sjoveste bidder om alt fra at blive rigtig voksen, irriterende forældre, akavede dates, psykologbesøg til vægttab. Mere specifikt; livets mange udfordringer tilsat en ordentlig skovlfuld humor og selvironi.