• Priser
  330 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater
 • Spilleperiode
  Onsdag den 02/10/2024 19:30
 • Kategori
  Teater, Teaterforeningen Horsens
 • Arrangør
  Teaterforeningen Horsens

Piaf

Onsdag den 02/10/2024 19:30

Kom og oplev nogle af Edith Piafs mest elskede sange i en opsætning med harmonika, violin, kontrabas og klaver. Vi tager jer med på en rejse i Piafs liv fortalt gennem hendes sange og musik, fra begyndelsen med La vie en rose, L’hymne á l’amoure, Padam, L’accordeoniste, Milord , Non, je ne regrette rien og mange mere til hendes sidste sang L’homme de Berlin. Der bliver spillet og sunget med humor, glæde og kærlighed til en hyldest for Piaf og til livet.

Medvirkende:
Cecilia Lindwall, sang, Andreas Orlowitz, violin, Martin Bennebo, akkordeon, Mette Hanskov, kontrabas, Knud Rasmussen, piano og musikkarrangement

Omtale fra aviserne:
-Vi var et stort publikum, som blev tryllebundet af fortolkningen af Edith Piaf´s mange kendte sange, som Cecilia Lindwall og hendes musikere formåede at sætte ind i en autentisk pariser-atmosfære. Der blev en helt særlig stemning i rummet, da Cecilia fortolkede ‘La vie en rose’, ‘Non, je ne regrette rien’, ‘Milord’og mange flere af de så kendte og smukke sange, så det gav ekko i rummet, mens tilhørerne lod sig medrive. Helt igenem en fantastisk aften. Virum-Sorgenfri avisen ved Ruth Jacobsen.

Cecilia Lindwall strålede og var tydelivis i sit es i dette repertoire, og hendes optræden kan kort karakteriseres som favnende. Det lille kammermusikalske ensemble, der akkompangerede hende på harmonika,violin,kontrabas og klaver var fire dygtige musikere som spillede med liv og lyst- og samspillet med Lindwall var præget af et “glimt i øjet”.
Kristeligt Dagblad ved Peter Dürrefeldt.