Pippi Langstrømpe

Fredag den 22/10/2021 16:00

Alle Teaterforeningen Horsens forestillinger til sæson 2021-2022 starter i salg tirsdag den 6. april kl. 10.00.

Musikalsk familieforestilling

„Her kommer Pippi Langstrømpe“ gjalder det gennem de fredelige gader, da Pippi med det ræverøde hår ankommer med både hest og abe til Villa Villekulla. De pæne og artige nabobørn, Tommy og Annika, bliver straks gode venner med Pippi: Hun lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og de udfordrer hende til at prøve at gå i skole og til at lære bordskik. Ingen af delene har hun prøvet før, men Pippi lader sig heldigvis ikke begrænse, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det!

Astrid Lindgrens fortælling om Pippi er kendt og elsket i hele verden blandt mange generationer, og hun er stadig mange børns heltinde.

Denne version af Pippi Langstrømpe er livlig, men også tilsat et strejf af alvor, der ikke skjuler, at Pippi savner sine forældre. Forestillingen byder på et genhør med Georg Riedels de skønne melodier fra den gamle tv-serie.

Egnet for børn fra ca. 5 år.

Instruktion og bearbejdelse: Birgitte Nass-Schmidt
Oversættelse og bearbejdelse: Ninette Mulvad
Scenografi: Benjamin la Cour
Kapelmester og arrangør: Anders Ortman
Medvirkende: Siw Ulrikke Maibom, Linea Høegh Olsen, Jacob Weble, Ulrik Windfeldt-Schmidt, Tanya Lund Andersen, Albert Stein Ankerstjerne, Pernille Schrøder, Linette Stamp Christensen, Jeppe Kaas Vad, Tine Vitkov, Ida Nørby Sørensen og Morten Christensen + 3 musikere,

Husk at du kan købe billet til 4 af teaterforeningens forestillinger og opnå abonnementspris.

Bemærk: Der er ingen Børneklub-rabat til denne forestilling, men du kan spare 5 kr., når du køber børneposer på nettet, hvis du logger dig ind som Børneklub medlem. Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.