• Priser
  185 - 215 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Søndag den 25/10/2020 11:00
 • Kategori
  Børn / Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Pippis fødselsdag

Søndag den 25/10/2020 11:00

Bemærk: Vi følger alle tænkelige COVID-19 forholdsregler, så du trygt kan møde op på Horsens Ny Teater. Læs mere om hvad vi gør her.

Med Katrine Bille Band

Alle børn kender og elsker verdens stærkeste pige, Pippi Langstrømpe! I anledning af Pippis 75-års fødselsdag, kan hun i 2020 opleves LIVE. Find din indre tingfinder, spilopmager og festabe frem, og kom og vær med til et brag af en Pippi-fødselsdagsfest!

Oplev når Pippi læser højt fra sine egne fortællinger, leger tingfinder, går i butikker og tager i cirkus – på ægte Pippi-manér. Med sig på scenen har Pippi et festligt liveband, der sørger for en forestilling for fuld musik, med velkendte sange som “Her kommer Pippi Langstrømpe”, “Tingfindersangen”, og sangen om “Verdens stærkeste pige”.

Den rødhårede børne-heltinde, Katrine Bille, spiller rollen som Pippi. Katrine er kendt som vært på bl.a. ”Lille Nørd”, ”Luk op, Luk i” og ”Sommer i Ramasjang”, og med sit charmerende smil, sin dejlige stemme og altid gode humør, går Katrine lige i hjertet på både børn og forældre.

Katrine Bille er selv kæmpe Pippi-fan, og glæder sig til at fejre Pippis fødselsdag, sammen med alle Danmarks børn og barnlige sjæle.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 30 kr. på en børnebillet til showet her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.