• Pris
  260 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 25/03/2023 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Pligten Kalder

Lørdag den 25/03/2023 19:30

Det er stadig de røde tal på bundlinjen i årsregnskabet hos Pligten Kalder, der motiverer den sejlivede kvartet til at tage på landevejen igen. ”Kun for pengenes skyld” touren blev på grund af Covid 19 ikke den forventede økonomiske succes de fire modne mænd havde håbet på.

Men nu har især orkestrets ukuelige optimist, Torben Steno, fået troen på det økonomiske mirakel tilbage, og sammen er de nu klar til at rejse land og rige rundt med ”Emhætte og Ulven”, som 2023 turen hedder.

Johan Olsen skal naturligvis spille hovedrollen som den kønsforvirrede Emhætte. Rollen som det dumme svin, Ulven, er naturligvis lagt i munden på Torben Steno. Den virtuose blæser, Peter Jessen og geniet fra Glamsbjerg, Søren Mikkelsen på bas og wellnesstangenter udsmykker uddrag fra ”Emhætte og Ulven” samt en god portion af de slidstærke Pligten Kalder klassikere, som ”Rotten”, ”Blot fordi” og ”Hvorfor er jeg ikke død”.

Pligten Kalder er, trods Olsen og Stenos stærke fokus på penge, drevet af en pligt til at underholde med en tristesse, der matcher publikums hverdag med sange, der ikke levner meget håb for fremtiden, hvis der overhovedet er sådan en.