• Priser
  180 - 230 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  21/02/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Pligten kalder – KUN FOR PENGENES SKYLD

21/02/2020 19:30

Populære Johan Olsen fra Magtens Korridorer har fundet sammen med radiovært og orgelspiller Torben Steno, producer og bassist Søren Mikkelsen og multiblæser Peter Jessen i kultbandet Pligten Kalder. Den småbizarre kvartet, kan vel bedst beskrives som en gruppe halvgnavne mænd, der sætter en ære i at kombinere sort humor og kringlede tekster med musik.

Det er umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner…

Musikalsk er der også kommet nyheder på sætlisten, sådan at trofaste fans også har lidt at undre sig over. Der er dog ingen fare for, at Pligten Kalder er på faretruende vildspor mod dansabel optimisme.

Pligten Kalder skaber magiske og komiske øjeblikke – ikke mindst mellem de triste sange, hvor Steno og Olsen får sig en anekdotisk snak om alt eller intet. Musikken ligger langt fra Magtens Korridorer med cabaretinspireret blues blandet med boogie og lidt jazz. Den ualmindeligt velspillende kvartet glæder sig til at lade deres sorte humor indtage teatersalen i Horsens.