• Pris
  355 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  27/02/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Poul Krebs

27/02/2020 19:30

Krebs fejrer 25 års jubilæum på albummet Små Sensationer og vil denne aften sammen med sit stærke band – Troels Skjærbæk (bas), Rune Kjeldsen (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer) – spille alle sangene fra albummet.

”Det hold jeg har nu, har en spilleglæde og en legelyst, der gør, at jeg glæder mig stort til at spille hele det album, der gjorde så stor en forskel for mig. Det er sange, der bare så gerne vil spilles, i netop dét særligt gode selskab!,” fortæller Poul Krebs.

Albummet Små sensationer rummer blandt andre numre som ”Sådan nogen som os”, ”Morrison, Dylan og Elvis”, ”Prinsessen af Aalborg” samt titelnummeret, ”Vinden danser”. Uopslidelige sange, der siden har været spillet ved Krebs’ koncerter, er blevet roteret flittigt i radioen, og som hele tiden opdages af nye lyttere.

Tekster og melodier på albummet er både personlige, humoristiske, nærværende og smukke. De handler om at fange livet, dér hvor man er og er samtidig en hyldest til de mennesker, der vælger kærligheden og parforholdet, trods alt og på trods af alt.

Fang livet og glæd dig til en aften i selskab med Krebs og hans dygtige hold af musikere.