fbpx
 • Pris
  290 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater
 • Spilleperiode
  Torsdag den 31/10/2024 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Rasmus Walter

Torsdag den 31/10/2024 19:30

Rasmus Walter er tilbage i de danske musikhuse

Oplev den danske sanger og sangskriver Rasmus Walter, når han besøger Horsens Ny Teater på hans efterårstour. Kendt for sin unikke blanding af rock og pop, har Rasmus Walter gjort sig bemærket både som frontmand i Grand Avenue og som soloartist. Efter at have fejret 20 års jubilæum i musikbranchen i 2022, er han nu klar til at indtage scenen igen i efteråret 2024 med hele sit band.

Denne turné byder på en spændende blanding af Rasmus Walters musikalske samling. Fans kan glæde sig til at genopleve klassikere som “Endeløst”, “Verden I Stå”, og “På En Dag Som I Dag. Fans kan også glæde sig til nyere musik som “Nyt Lys” og “Oven På Igen”.

Der kommer masser af musik fra Rasmus Walter det næste år. Alt nyt som gammel vil komme ud over scenekanten i en mere Rock/Pop udgave end tidligere set fra tidligere Tours.

Rasmus har en evne til at forny sig musikalsk og samtidig holde fast i den dybe følelsesmæssige forbindelse til sit publikum. Dette gør hver optræden til en uforglemmelig oplevelse. Hans musik spænder bredt og tilbyder noget for enhver smag. Dette er med til at gøre hans koncerter til et must-see for fans af dansk musik.

Med masser af kommende musikudgivelser fra Rasmus Walter, lover det næste år at bringe endnu mere fra Rasmus Walters hånd. Både ny og gammel musik vil blive præsenteret fra scenekanten. Dette giver publikum en enestående mulighed for at opleve den musikalske rejse, Rasmus Walter har været på gennem årene.

For fans af dansk musik, er dette en oplevelse, der ikke må gå glip af. Rasmus Walters koncerter er kendt for at skabe en intim atmosfære, hvor publikum kan forvente at blive taget med på en musikalsk oplevelse.