Robin Hood

Søndag den 21/03/2021 16:00

OBS: Erstatnings dato. Forestillingen er flyttet fra 16. januar 2021 til 21. marts 2021

Eventyr i Sherwood

Årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker er også med: Den ikke helt så fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, der er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Pris John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække band af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, og de spiller en afgørende rolle i fortællingen. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt.

Fra 6 år

Dramatiker: Ken Ludwig
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktion: Frede Gulbrandsen
Scenografi: Julie Forchhammer
Kapelmester: Stine Steendorph Petersen
Medvirkende: Christopher Læssø, Marie Bach Hansen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes

Til denne forestilling er der ikke børneklubsrabat, men alle børn/unge under 25 år/studerende kan købe billet til kun 95 kr. Husk at du som medlem af børneklubben har mulighed for at købe udvalgte varer i Teatercafeen til særpris. Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.