• Priser
  100 - 180 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Søndag den 18/10/2020 10:00
 • Kategori
  Børn / Familie, Koncerter, Show
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Rosa fra Rouladegade

Søndag den 18/10/2020 10:00

Bemærk: Vi følger alle tænkelige COVID-19 forholdsregler, så du trygt kan møde op på Horsens Ny Teater. Læs mere om hvad vi gør her.

De fleste børn kender Rosa fra blandt andet Tv-programmerne Rosa fra Rouladegade og Sovedyr på eventyr samt fra Cirkus Summarum.

Rosa sætter strøm til piskeriset og er klar til at piske en stemning op. Godt hjulpet af musikerne Palle og Sille samt en liter økologisk fløde vil trioen forsøde tilværelsen for både børn, voksne og sovedyr med musik fra Rouladegade, Byttebiksen, Sovedyr på Eventyr, Cirkus Summarum og Rosas øvrige Ramasjang hits. Med sig har Rosa Sille Grønberg på guitar og kor samt Palle Windfeldt på guitar og kor.

Rosa opfordrer alle børn til at tage deres yndlingsbamse med, så den også kan være med til at feste og danse, så væk sovedyret og kom og kagerock og rul!

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 30 kr. på en børnebillet til forestillingen her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.

OBS: Arrangementet her er på grund af Coronavirus flyttet fra d. 15/03 2020 til denne dato. Har du en billet til den oprindelige dato gælder den i stedet til denne nye dato.