• Priser
  95 - 375 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  19/11/2019 19:30
 • Kategori
  Teaterforeningen Horsens
 • Arrangør
  Teaterforeningen Horsens

Så længe mit hjerte slår

19/11/2019 19:30

En Giro 413-musical

Rør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Glemmer du, Lille Sommerfugl, Skibet skal sejle i nat, Gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Se Venedig og dø: Man behøver blot at synge de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for éns indre øre.

Så længe mit hjerte slår er en ny, dansk musical, bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange, der blev spillet i Giro 413. Det er en storladen og humoristisk kærlighedshistorie om en moden sygeplejerske, der forelsker sig i en overlæge, som lover guld og grønne skove, selvom han er gift. Indtil hun bliver gravid, og han beslutter sig for at vende tilbage til sin kone. Hun lærer at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene: Hun er omgivet af mennesker, der også søger kærligheden.

Musicalen er gennemsyret af varme og kærlighed, alvor og inderlighed i både sang og fortælling. Folketeatret har sammensat et hold meget musikalske skuespillere, som glæder sig til at dele ud af kærligheden og det fællesskab, som musikken giver.

Produktion: Folketeatret
Instruktion og dramaturgi: Heinrich Christensen
Scenografi: Helle Damgaard
Koreografi: Peter Friis
Kapelmester: Adi Zukanovic
Medvirkende: Marie Mondrup, Tom Jensen, Søren Birch Plum, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Marie Nørgaard, Morten Christensen, Troels II Munk, Sonja Oppenhagen