Sallys Far

Søndag den 03/11/2024 15:00

Med over en halv million solget bøger er Sallys Far-bøgerne en af landets mest populære børnebøger lige nu. 

Sallys far er sygt pinlig. F.eks. når han får den skøre idé at han vil være youtuber, eller når han beslutter sig for at han ikke gider at være voksen, så han og Sally må bytte roller. Han er også en vildt dårlig taber, og når han får mandeinfluenza, er det Sally, der må sørge for, at han får kiks og kakaomælk. Men kedelig – DET er Sallys far ikke! 

De populære bøger SALLYS FAR er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange, komponeret af Sigurd Barrett & Eskild Dohn.  Her møder vi Sally, hendes spøjse lillebror, Eddie, hendes ven Svend, og ikke mindst Sallys sjove og skøre far, som ikke er som andre fædre. 

Humoren rammer hele familien, der bliver masser at grine af og snakke om bagefter. For bag fars fis og ballade, er der selvfølgelig også alvor, som vækker til eftertanke hos både store og små.

Forestillingen er baseret på bøgerne om ”Sallys Far” af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen udgivet af Forlaget Carlsen. Bøgerne er et kæmpehit blandt danske børnefamilier, som ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og Eddie.

Iscenesættelse: Louise Schouw, Scenograf: Niels Secher, Dramatisering: Gunvor Reynberg, Musik: Sigurd Barrett & Eskild Dohn, Koreograf: Rebekka Lund., Medvirkende: Marianne Gonnov Bøgelund, Morten Bo Koch,  Kristian Holm-Joensen m.fl.

Alder: Familieforestilling fra 4 -99 år.

Varighed: 70 min.