• Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  16/09/2020 19:30
 • Kategori
  Foredrag / Talkshows
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater & P.S. I Love You

Samtalesalon

16/09/2020 19:30

Gratis tilmelding 

”Hvad mit hjerte ville sige, hvis det kunne tale”

Lytter du til dit hjerte, eller gør du, som alle andre siger, du skal? Kan man overhovedet lytte til hjertet? Og hvad er et hjerte i det hele taget? Er det mere og andet end en pumpe, der pumper blod?

Horsens Ny Teater og P.S. I Love You – Hjerteforeningens helt nye ”laboratorium” for livsbekræftende oplevelser – inviterer dig til at være med, når vi lader hjerterne tale højt og starter samtaler om, hvad det meningsfulde og gode liv egentlig er, og om hvordan vi måske endda kan tænke med hjertet, når vi træffer valg i hverdagen.

Til eventet vil du blandt andet komme til at prøve kræfter med et samtalespil og en mini-workshop med en af vores to værter, der også vil guide dig sikkert gennem hele aftenen.

Vi tror vi på, at det enkelte menneske er ekspert i eget liv – vi har aldrig ret, men vi kan altid inspirere. Derfor har vi ingen løftede sundhedspegefingre, men inviterer vi dig til nye menneskemøder i et opdagelsesrum, hvor du er drivkraften i at blive klogere på dig selv og hjertets lyster.

Vi viser dig ikke den ”rigtige” vej til det gode liv, men vi lover, at du går hjem med hjernen og hjertet fuldt af inspiration.

Er du blevet nysgerrig og har lyst til at være med? Tag endelig en ven, veninde, kollega eller kæreste med under armen.

P.S.I Love You – Hjerteforeningens nye ”laboratorium” for livsbekræftende oplevelser – er sat i verden for at inspirere millennials til det hjertegode liv på en måde, som man kan føle og har lyst til at blive en del af. Forskning viser nemlig, at årsagerne til hjertesygdomme ikke kun findes i kost og motion. Den findes i lige så høj grad i menneskers psyke, humør og livslyst.

Med forebyggelse og livslysten som udgangspunkt skaber P.S. I Love You oplevelser og menneskemøder, der giver rum til både det fysiske og mentale helbred. Vi finder vores energi i en sundhedsforståelse, der rummer hele mennesket, da vi tror på at fremtiden skabes i både kroppen og bevidstheden.

Vi tror på, at kærlighed fremmer forståelsen, og at vi ikke må glemme at elske livet, os selv og hinanden – at det rent faktisk er helt afgørende for vores sundhed, at vi gør det.