• Pris
  350 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  19/01/2019 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Sanne Salomonsen

19/01/2019 20:00

Koncerten er flyttet fra d. 28. september 2018 til d. 19. januar 2019. Til dig, der har købt billet til september 2018:
Billetter overføres automatisk til den nye koncert. Hvis du kan komme til koncerten på den nye dato, skal du ikke foretage dig noget – din billet gælder stadig. Hvis du ikke kan komme til koncerten i januar 2019, kan du naturligvis få pengene tilbage, dog fratrukket billetgebyret. Du bedes kontakte vores billetsalg med oplysning om navn, ordrenummer og det kontonummer, pengene skal sættes ind på.

I 2017 spillede Sanne Salomonsen en fantastisk koncert på Smuk Fest foran et hav af mennesker. Det var tydeligt, at Sanne er tilbage i stærkeste opstilling – fysisk, stemmemæssigt og musikalsk. Samme år udgav hun albummet Baby Blue, og i år er hun på alles læber som dommer i X-factor.

Sanne har altid haft masser af ”Body & Power” fra de unge år med Anne Linnet Band og Sneakers og senere i en aktiv solokarriere. Hun har altid været tro mod den, hun er – både som person og som populær sangerinde.

Nu drager hele Danmarks Rock-Mamma igen ud på landevejene – denne gang med akustiske koncerter. Sanne har tidligere turneret akustisk, og anmelderne har hver gang været begejstrede. Det nedbarberede og minimalistiske akkompagnement giver masser af plads og luft til sangene og ikke mindst den stærke stemme.